Handelsbetingelser

4 FIRE INTERNATIONAL ApS
Sadelmagervej 27, 7100 Vejle

Mail: info@4fire.dk
CVR: 35395873

Betaling

Der kan betales med følgende betalingsmuligheder: Vise, Visa/Dankort, Mastercard og Mobilepay.

Priser

Alle priser er i danske kr. inkl. moms, hvor intet andet er anført.
Den angivne pris på bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris.

Fortrydelsesret

Ifølge lovgivningen er der 14 dages fortrydelsesret.
Hvis fortrydelsesretten skal udnyttes, kræver det, at varen bliver sendt tilbage inden for 14 dage fra den dag, varen er modtaget.
Det er vigtigt, senest på fristdagen, at rette henvendelse til os angående varen og med tydelig reference til fakturaen.

Returnering

Varerne sendes retur via den samme distributør som ved modtagelsen Husk at bede om en kvittering ved afsendelsen, så pakken er forsikret. Hvis du modtager en beskadiget pakke med manglende vare(r), har vi brug for billeddokumentation af dette. Send venligst et billede til os på info@4fire.dk, så vi kan undersøge det nærmere

Bemærk: Forsendelse og returfragt refunderes ikke. 

Tilbagebetaling og behandlingstid

Din tilbagebetaling vil blive behandlet inden for 5 hverdage efter, vores lager har modtaget din(e) vare(r). Du vil modtage en e-mail, når denne transaktion har fundet sted. Det kan dog tage nogle dage før, pengene er på din konto. Pengene vil blive refunderet til samme kreditkort, som blev anvendt ved bestillingen.

Forsendelse og fragt

Varer leveres normalt 1-3 arbejdsdage efter ordremodtagelse. (i ferieperioder må forventes længere leveringstid) 

Persondatapolitik

Vi registrerer dine oplysninger om navn, adresse og email med det formål at kunne sende ordre/faktura samt varer til dig.
Oplysningerne videregives eller sælges på ingen måde til anden side, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte 4 Fire International ApS via e-mail: info@4fire.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk   
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr