Tryg forsikring

Forsikringsselskabet Tryg har rødder helt tilbage til 1728, hvor en stor brand hærgede København. Det tog 60 timer at nedkæmpe branden, og 1600 matrikler brændte ned i løbet af den tid.

Den oplevelse gjorde, at folk blev bevidste om nødvendigheden af at forsikre sig, og tre år senere blev Danmarks første brandkasse stiftet efter påbud fra kongen. Den skulle sikre folk, hvis en lignende katastrofe skulle indtræffe.
Brandkassen fik navnet Kjøbenhavns Brandforsikring, og den udgør den ældste del af Trygs historie. Det var dog først i 1898, at Tryg-navnet kom i spil som Livsforsikringsselskabet Tryg A/S.

I dag er Tryg det største skadeforsikringsselskab i Danmark med en markedsandel på 22%. Selskabet har til huse i Ballerup, hvorfra de tilbyder forsikringer til både private og erhverv. Private kan blandt andet tegne forsikringer på bil, indbo, hus, ulykke, rejse, motorcykel, hund og sundhed. På erhvervssiden er der mulighed for eksempelvis at forsikre bil, ejendom, ansvar, rejse, arbejdsskade og sundhed.


Er du allerede kunde hos Tryg?

Hvis ja, kan du spørge Tryg, hvilke fordele du har, når du handler hos 4Fire International.